29 Nisan 2014 Salı

Çağrı Merkezi Burcu: İKİZLER


Çağrı Merkezi Burcu: İKİZLER

Çağrı Merkezi veya Hizmet sektörü hangi sektör olursa olsun bir gerçek var günümüz ve saatlerimiz birbirine uymaz. Farklılıklar gariplik değil hayatın bir parçası olarak algılanmalıdır. Kişi aynı kişi Fatma aynı Fatma ama bu kız geçen hafta böyle değildi yahu. Ne oldu acep bu kıza?




Ne oldu bu kıza dersek sanki olaya biraz dışarıdan bakıyor muşuz algısını yansıtırız. Bunun yerine elbette olabilir gayet normal dediğimizde içeriye doğru emin adımlarla süzülür gideriz. İşte bu çağrı merkezi çalışanları var ya bunların yükseleni mi desem ne desem ama hepsinden biraz ikizler burcu kokusu alınır. 


Burç konularında oldukça Fransız olmama rağmen klişelerden haberdar olmayacak kadar da cahil değilim. Bana her sorulduğunda balık burcuyum der duygusal olur dedikten sonra oradan sıyrılır hemen uzaklaşırım. İkizler burcu için en klişe cümlelerde davranışlarındaki farklılık olarak söylenir.




Çağrı Merkezi sektörünün tükenmişlik sendromu konusuna diğer bir çok alandan önde gittiğini hepimiz biliyoruz. Bu yüzden çalışanlara biraz ikizler burcu muamelesi yapmakta onları o şekilde kabul edip sorunlarına bu mantıkla yaklaşmakta fayda vardır. Unutmayın stresi her sabah üzerine elbise olarak giyen bu çalışanların tükenmişlik sendromuna yakalanması daha kolaydır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder